Bemutatkozás

Motorosszán túrák Hargita csodálatos havas hegyei közt

Székelyföldön elsősorban a Hargita hegységben, téli motorosszán túrákat szervezünk. Ezeken a túráinkon szeretnénk bemutatni az országútról szemlélődők előtt rejtett székely tájakat, felejthetetlen, élményekben gazdag, akár extrém túrák keretén belül.

Túráinkat a Hargita csodálatos havas hegyei közt, tapasztalt túravezetővel, igény esetén extra erős motorosszánnal, minimum 5 motorosszán egyidejű bérlése esetén baráti vagy céges társaságokkal indítjuk. A túrákat igény esetén akár személyre szabottan is szervezzük. 

Kalandban, élményben garantáltan nem lesz hiány!

A több mint egy évtizede működő, a Felcsíki környék egyik legszebb, az Olt partján fekvő Vándor Székely panzió és gyógyfürdő kényelmes, szép és csendes környezetben, házias hamisítatlan székely konyhával, ízekkel, székely pálinkájával, csíki sörrel várja a kikapcsolódni vágyó kedves Vendégeket.

Egy csomagban kínálunk sportlehetőséget, szállást gyógyvízű „borvíz”-fürdők lehetőségével extrém sportkedvelőknek, családoknak, céges csapatépítőknek, baráti társaságoknak, kicsiknek nagyoknak, pihenni és kalandra vágyóknak egyaránt.

 

Térképen

Helyszín

Vándor Székely panzió és gyógyfürdő

Csíkszeredától 13 kilométerre Csíkrákoson

Részletek ...

Kapcsolat

Portik Barna

Telefon HU: +36 30 2030246

Kapcsolat

BALÁZS-FÜLÖP ÉVA

Telefon RO: +40 758 060270

Facebook